Hulp & Ondersteuning

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is het altijd fijn als je gehoord kunt worden. Op deze pagina heb ik een aantal filmpjes voor de meest voorkomende problemen. Zo is het niet altijd nodig om een systeem te retourneren maar kun je dit in veel gevallen zelf simpel oplossen!
 

Hieronder een aantal hulp video's

Wat te doen bij geen signaal?
Gebruikersnaam wijzigen
Windows herinstallatie van usb
Toevoegen van een harde schijf (HDD) in Windows

 

Hulp op afstand

Soms kom je er niet helemaal uit met een softwareprobleem of heb je vragen en is het handig dat ik even meekijk. In deze situatie's kan ik de computer tijdelijk overnemen met het welbekende programma teamviewer.

Teamviewer kun je hier downloaden:

Haaima Computers

Met meer dan 500 Positieve Recenties is Haaima Computers een vertrouwd adres. Eerlijk, Persoonlijk en Bereikbaar. Haaima Computers denkt graag met u mee!

Kijk voor meer dan 500 recensies op marktplaats en tweakers!

Hedendaagse systemen gaan erg lang mee, veel bedrijven vervangen om de zoveel jaar de apparatuur. De onderdelen gaan echter nog jarenlang mee en zijn zeker nog niet afgeschreven. Door deze onderdelen te combineren met een nieuwere generatie videokaart en een snelle SSD creëer je een rap systeem wat nog jaren vooruit kan. Zo ben je vele malen goedkoper uit dan het kopen van een nieuw systeem en heb je toch de prestaties van formaat!

Vraag maar raak!

Koop gemakkelijk en vertrouwd het systeem wat bij jou past! wil je toch net even wat anders? Neem dan gerust contact op!

© 2019 - 2020 Haaima Computers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel