-90%

Lightyears Tafellamp | Blackbird | Fade of Grey | Evergreen

Vorige Artikel 2 van 2
€ 196,00 € 19,95 (inclusief btw)

De Lightyears Volume tafellamp LED is ontworpen door GamFratesi.

van 196.- nu voor maar 19.95

Worden nieuw in doos geleverd.


De Volume tafellamp LED van Lightyears gemaakt van aluminium en acryl. Er zitten 3 Osram 1W LED-lampen in, die levensduur van 50.000 uur hebben. De lamp is verkrijgbaar in Fade to Grey grijs, met witte kabel De lamp heeft een diameter van 14,6 centimeter en een hoogte van 21 centimeter. De kabel van textiel is 150 centimeter lang.

GamFratesi's ontwerp ontleent zijn creatieve drive aan een versmelting van traditie en vernieuwing en in een experimentele benadering van de door hen gekozen materialen en technieken. Met hun dubbele traditionele achtergrond putten Stine Gam en Enrico Fratesi uit de klassieke Deense meubel- en ambachtstraditie, evenals de klassieke Italiaanse intellectuele en conceptuele benadering. Door een traditie te begrijpen en deze actief aan te pakken in de werkplaats, is het mogelijk deze verder uit te bouwen. Vanuit dit interculturele substraat creëren ze meubels die respectvol de traditie weerspiegelen en tegelijkertijd unieke ingebedde verhalen, symbolen en associaties vertonen, vaak uitgedrukt in een minimalistisch idioom. GamFratesi streeft ernaar meubels te maken die het proces en de technieken illustreren die het hebben gemaakt,
Gamfratesi studio werd in 2006 opgericht door de Deense architect Stine Gam en de Italiaanse architect Enrico Fratesi. de studio is gevestigd in Kopenhagen.

verkrijgbaar in de kleuren:
- Groen (Evergreen)

- Grijs (Fade of Grey)
- Zwart (Blackbird)

© 2019 - 2021 Haaima Computers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel